2017. január 2., hétfő

Mérföldkő, azaz b@szki már egy éves a blog


Sziasztok! Ez a bejegyzés igazából nagyon spontán. Bevallom nemrég keltem fel, mivel úgy voltam vele, hogy muszáj kiélveznem a szünet utolsó napját. Aztán felnéztem a blogra, és nosztalgiázásképpen visszanézegettem a posztokat, akkor vert fejbe a gondolat, hogy nemsokára írhatnám is ezt a posztot, mert végülis nemsokára egy éves a blog. Aha! Mindenre számítottam csak arra nem hogy ez pont ma van! Lehet pár embernek ez egy kicsit fura, hogy nem tartottam észben ezt az egészet, de sajnos vagy nem sajnos ez így alakult.

Szóval a lényeg! EGY ÉVES A BLOG!

2 megjegyzés:

  1. Szia. Juhé boldog szülinapot a blognak! :D én az enyémet nemrég kezdtem újra, mert sok olyan dologról írtam, ami nem éppen jó emlék. Mindenesetre örülök hogy idetaláltam, nagyon megtetszett ez a hely ;) ha esetleg benéznél hozzám: itisdefinitelylaura.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Bár sajnos nem készültem annyira az első születésnapjára a blognak, mint kellett volna, de most ez így alakult. Örülök, hogy újra kezdted a blogolást és nagyon sok sikert kívánok hozzá, nem mellesleg nagyon jól esik hogy így megtetszett ez a hely! Mindenképpen átkukkantok!
      Vayne

      Törlés