2017. november 4., szombat

10 film amit ajánlok


Sziasztok! Ma egy újabb poszttal kedveskedtem nektek, amiben összegyűjtöttem az aktuális kedvenc filmjeimet. Sok közülük elég ismert, viszont van pár, ami szerintem nem kapta meg a kellő figyelmet, annak ellenére, hogy mennyire fantasztikus. Romantikus illetve akció/thriller filmekről olvashattok leginkább. De elég is a felvezetőből, itt vannak a filmek.

„Rágyújtott, és úgy hajtotta le a kávét, mintha feles lett volna.”



1. Anyám nyakán (2006.)
  Újra belebolondultam a Matthew McConaughey filmekbe. De mindközül ez tetszett talán a legjobban a „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” és a „Bolondok aranya” című filmek mellett. Plusz pontnak számított nálam az, hogy Sarah Jessica Parker és Bradley Cooper is szerepet kapott a filmben. Szerintem egy végtelenül szórakoztató családi filmről van szó, amit mindenkinek nyugodt szívvel tudok ajánlani.

2. Menedék (2013.)
  Josh Duhamel és Julianne Hough drámája tökéletes egy meghitt éjszakára. Megható és egyben izgalmas film, ami mellett nem lehet elmenni könnyek nélkül. Szerintem fantasztikus, és mindenkinek látnia kellene, annak ellenére, hogy szerintem egy kevésbé ismert filmről van szó. Nagyon mély érzéseket hordoz a film, amit tökéletesen át tud adni a nézőnek.

3. Bazi nagy görög lagzi 1-2 (2002. illetve 2016.)
  2002. legnagyobb sikerű mozifilmje, és nem hiába. Eleinte szkeptikus voltam az első résszel szemben, azóta pedig már vagy ötször is megnéztem újra. Nagyon vicces és végtelenül aranyos film. Sosem lehet megunni, mindig újra és újra meg tud nevettetni. A második részről nem is beszélve. Számomra mindent vitt az a film. Az egyik legnagyobb kedvencemmé vált. Szóval, ha egy jó vígjátékot keresel, és még nem láttad, akkor mindenképpen nézd meg! Garantálom, hogy nem fogod megbánni.

4. Bazi nagy francia lagzik (2014.)
  Ha láttad már az előbbi filmet (Bazi nagy görög lagzi) akkor ezt is muszáj lesz megnézned. Ez egy francia párról szól, akinek négy lánya van. A négyből eddig három más-más vallású és etnikumú férjet választott (szefárd zsidó, muszlim arab és kínai), amit a két szülő nagyon nehezen tudott csak elfogadni. Egy nap azonban a legkisebb lány is, bejelenti, hogy férjez megy…egy afroamerikai bevándorlóhoz. A többit azonban nem akarom elárulni, viszont ugyan úgy, mint az előzőnél, itt is garantált a nevetés.

5. A nagy nap (2013.)
  Robert De Niro, Amanda Seyfried, Katherine Heigl és még számos hihetetlen színész egy filmben! Tipikus családi vígjáték, ami akármelyik este képes összehozni a családot. Csípős megjegyzések, fergeteges viccek és őrületesen kusza kapcsolatok, mindez egy esküvő miatt.

6. Vérmesék (2013.)
  Megint csak Robert De Niro, most azonban kevésbé vicces és romantikus formában. Giovanni Manzoni az olasz maffia feje volt, akit tanúvédelem alá helyeztek családjával együtt, ugyan is bujkálni kényszerültek a maffia tagjai elől. A hirtelen haragú családnak azonban sajnos meggyűlik a baja a beilleszkedéssel, és akár egy rossz szó miatt is képesek ölni. Izgalmas és egy kicsit vicces is. Nekem nagyon nagy kedvencem, és nyugodt szívvel tudom ajánlani.

7. Burok (2013.)
  A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t elfogja a Hajtók egyike akik az utolsó emberektől védik az új fajt.  Azonban Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.

8. Nicsak ki beszél (1989.)
  Kiskoromban láttam először ezt a filmet, és már akkor is nagyon tetszett. Nagyon vicces és egyben érdekes történet, ami egy kisbabáról szól, aki meg is osztja velünk a gondolatait. Nagyon édes film, mindenkinek csak ajánlani tudom.

9. Mindenképpen talán (2008.)
  Ez egy tipikus otthonülős, kuckózós film…amit mindenki ismer! De úgy éreztem, hogy bűn lenne kihagyni, ugyanis egyszerűen imádom! Nem beszélve Ryan Reynolds-ról. Van olyan ember egyáltalán ezen a földön, aki ne szeretné Ryan-t? Remélem nincs J

10. Az angyali Audrey Hepburn (2000.)
  Muszáj volt belecsempésznem egy kis Audrey Hepburn-t a listába. Bár igaz, hogy nem az Oscar díjas színésznő alakít a filmben –mivel róla szól– hanem Jennifer Love Hewitt. Ezt a filmet csak olyanoknak ajánlanám, akik Hepburn rajongók, ugyanis ez a film a művésznő életét mutatja be. Nekem nagyon tetszett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése