2016. január 2., szombat

KEZDÉS


Gondoltam, elkezdem. Én! Igen, pont én, a KÁVÉfüggő. Én kezdek el papolni majd itt arról, hogy mi a jó és mi nem. Pedig nem is nekem kéne. Talán csak így akarok segíteni a hozzám hasonló embereknek? Talán. Még azt sem tudom, hogy mit kezdek itt, ezzel a bloggal. Lehet, hogy két hónap után törlöm, mert nincs ötletem rá. Viszont most jó. Spontán dolog, de jó!


„Nincs a világon olyan probléma, amit ne oldana meg egy csésze kávé!”


Úgy gondoltam, hogy ha már újra belecsöppentem ebbe a blogolás dologba, akkor miért ne folytassam itt és így? Eddig a történetírást preferáltam, ám most gondoltam egy kicsit beújítok. Nekem is új dolog ez az egész, és remélem, majd bejön pár embernek ez a téma is, amit majd itt olvashattok.

A blog címét a KÁVÉ függőségem ihlette. Lassan 18 évem alatt elértem arra a szintre, hogy nem tudok végigvinni egy napomat KÁVÉ nélkül. Persze ezt nagyon sokan nem hiszik el, de nálam ez valójában így van. Ha nem is szükséges az ereje, hogy felébresszen vagy élénkítsen már csak az íze miatt is iszom. Ha pedig nincs, itthon KÁVÉ bajban vagyok.

Hogy mit is olvashattok majd itt? Úgy terveztem, hogy kis novellákat esetleg mini regényeket indítanék itt, illetve a másik szenvedélyemnek is behódolva, a beauty témával is elkezdenék foglalatoskodni. Nem beszélve, hogy már most van pár Do It Yourself (DIY, csináld magad kreatív dolgok/ötletek) ötletem, ami lehet nálatok is beválna, vagy jól jönne, illetve jól nézne ki a szobádban/lakásodban. Gondoltam még arra is, hogy ha van rá igény, vagy csak úgy tartja kedvem film, könyv illetve sorozat ajánlókat is írnék amik igazán jók egy KÁVÉ MELLÉ.


Nagyjából most ennyi, remélem párotokat megfogtam a hülyeségeimmel és örömmel iratkoztok fel a blogra!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Vayne!
    Blogodra az egyik facebook csoportban bukkantam rá. Ahogy megnyitottam a blogod úgy éreztem egy olyan helyre kerültem ahova később szívesen visszatérek.
    Én szeretnék valamikor egy blogot írni, de még szinte semmi ötletem nincs hozzá. Tudsz pár tanácsot adni blog elkezdése kép? :)
    Megköszönném. :)
    Ölelés, Rose.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves Rose,
      El sem hiszed milyen jó volt olvasni, hogy tetszik a blog, és hogy örömmel járnál vissza! Feldobtad a napomat! De komolyan!
      Szerintem úgy jó blogot kezdeni, ha már vannak ötleteid, ha van mihez nyúlni, ha ihlet hiányban szenvedsz. Én általában egy füzetbe írom fel az ötleteimet, hogy később emlékezzek rájuk, és onnan csemegézek. Nagyon sok témában lehet indítani blogot így sok minden szóba jöhet. Nekem is új még ez a téma, amibe most ez a blog mozog, de úgy gondoltam mikor belekezdtem, hogy nem árt, ha belekezdek valami újba is. Szerintem, míg nem nyitottad meg a blogodat, addig gondolkozz el rajta, hogy milyen témával szeretnél foglalkozni, és megosztani másokkal. Ajánlatos olyat keresni, amiről tudod, hogy másokat is érdekelne, és megfogna. Igazából nem tudok mást mondani, csak hogy keress valami olyan dolgot, ami ihletet ad a blogolásban, ami miatt szeretettel fogod csinálni!
      Nem tudom, hogy mennyire volt érthető az egész, amit írtam, de remélem azért egy kicsit az volt :D Ha van még valamilyen kérdésed vagy tanácsot szeretnél kérni, nyugodtan írj, mert szívesen segítek!
      Ölel, Vayne!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a tanácsot Vayne! :)
      Puszi, Rose.

      Törlés