2017. november 1., szerda

Makeup and coffee - Favorite autumn makeup products


Sziasztok! Gondoltam, hogy elkezdek egy bejegyzés sorozatot, amely az aktuális kedvenc sminktermékeimről fog szólni. Jelen esetben az őszi kedvenceimről olvashattok! Remélem, elnyeri a tetszéseteket, és várjátok majd a következő részeket!

Kedvenc őszi sminktermékeim

Arc
- Alapozó: Catrice – HD Liquid Coverage
  Számomra a tökéletes őszi-téli alapozó. Erős fedésű, de mégsem nehezíti el a bőröm. A nap végén is szépen mutat, és csak minimálisan kopik. A Catrice pórusösszehúzó primerrel és Liquid Camuflage korrektorral együtt pedig egyenesen csodálatos végeredményt lehet kapni.
- Bronzosító: Makeup Revolution –  Ultra Bronze
  Kissé szürkés beütésű, matt, por állagú bronzer. Ez pedig az én világos bőrömön nagyon jól mutat. Nagy kiszerelésben kapható és olcsón hozzálehet jutni. Nekem nagyon bevált.

Szem
- Paletta: MAC – Burgundy Times Nine
  Imádom ezt a palettát, ugyanis nagyon jól variálható színek találhatóak benne. Zöld szemhez pedig kifejezetten illenek a burgundis árnyalatok. Nem beszélve arról, hogy az összes kedvenc őszi színemet megtalálom benne. Négy matt és öt csillogó/fényes szín lapul a palettában, amelyek felvitel közben nem potyognak és nagyon tartósak.

Száj
Avon – Marvelous Mocha
  Ősszel inkább a kissé sötétebb nude színeket kedvelem. Ilyen az Avon rúzsa is, amely matt és krémes. Nem a legtartósabb rúzsom, viszont imádom a színét, így számomra megéri azt az áldozatot, hogy egy nap többször is felkenjem.

MAC – Mehr
  A második kedvenc őszi matt rúzsom is egy nude szín, azonban benne már található egy kis burgundi árnyalat is. Imádom a MAC rúzsait, ugyanis krémesek és tartósak. Könnyen lehet velük dolgozni, és szinte meg sem lehet érezni őket az ajkakon.

2 megjegyzés:

  1. Catrice termékeket én is nagyon kedvelem, főleg amit említettél is: a Camouflage korrektort! Az alapozóját igazság szerint nem ismerem, de most hogy írtad, felkeltette az érdeklődésemet! :) Szerintem majd kipróbálom! :) Köszi! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Merci!

      Nekem is nagy kedvencem a korrektor. Őszintén nem is emlékszem, hogy hányszor vásároltam már újra. Ha pedig olyan állapotú a bőröm, hogy nem muszáj alapozót használnom, akkor magában is nagyon szeretem használni.
      Az alapozó, számomra az eddigi legnagyobb kedvenc. Sokat kipróbáltam már, de azok közül csak Ő volt az ami hozta azt amit ígért. Nagyon tudom ajánlani!

      Puszi, Vayne.

      Törlés